CONTACTE:

Tel.: 639 30 87 31

e-mail : disseny@eduardmuniesa.com

Web : http://www.eduardmuniesa.com

foto

Quines són les atribucions del dissenyador d’interiors?

1)Escoltar les necessitats del client i valorar conjuntament amb ell les solucions que es poden aplicar en funció del pressupost.

2)Analitzar les idees, aixecar els plànols necessaris, les perspectives i fer els tràmits de tota la documentació necessària per poder desenvolupar, juntament amb el client, la solució més adequada i preparar l’execució de l’obra.

3)Explicar als tècnics i industrials implicats els detalls constructius del projecte amb la finalitat calcular i assolir el cost més ajustat.

4)Preparar l’execució de l’obra per coordinar les actuacions dels diferents oficis que hi intervenen, així com efectuar la comanda dels diversos materials que han de intervenir en el procés.

5)Comprovar, tant en els tallers com presencialment en la mateixa obra, que les realitzacions s’ajusten al projecte, tot fent controls de qualitat tant dels materials empleats com dels treballs realitzats, i sempre defensant els interessos del client.

6)Harmonitzar el diferents industrials per evitar conflictes.

7)Romandre al servei del client fins al final de l’execució de l’obra, per qualsevol dubte o qualsevol inquietud que aquest pugui manifestar.

e-mail Se necesita un valor.


comentaris